štvrtok 28. júla 2011

Dephzac s 12" palcom na Dispatch Recordings

Prednedávnom Dephzac prekvapuje s releasom na svetoznámom Citrus Recordings. Neprejde ani mesiac a prichádza vinyl na uznávanomDISPATCH RECORDINGS. Spolupráca začala u Depha v štúdiu, kde spolu s BTK neprespali noc a vznikol nápad, ktorý sa zapáčil majitelovi labelu ANT TC1. Svojim talentom do tracku prispel aj OPTIV zo zoskupenia Cause For Concern a vznikol track SUBMISSION. Čo bude nasledovať ?
dispatch.jpg
Release si môžeš objednať aj TU

Dephzac na Citrus Recordings

Slovenská produkcia začína pomaly, ale isto zapúšťať korene aj v medzinárodných vydavateľstvách, kde upisujú svoje skvôsty producenti ako Jade, Noisia, Black Sun Empire, Optiv alebo Mindscape. Pre tento krát sa to podarilo DEPHZAC-ovi, ktorého v našich končinách ani netreba predstavovať. Popri svojich aktivitách sa mu podarilo vyprodukovať track s názvom AURORA, ktorý okamžite upisuje na svetoznáme vydavateľstvo CITRUS RECORDINGS.
aurora-ep-citrus-dephzac-kung.jpg
Typické Dephove intro štartuje melodickým začiatkom, pričom sa nenápadne vsúva typická - priam "old school neuro basa". A čo príde potom ? Vypočujte si ukážku a posúdte sami.
Momentálne sa dá zakúpiť AURORA EP exclusive na BEATPORT-e.